Nytt år

publicerat i
Hej! Längesen sist, men har faktist haft fullt upp sedan skolan börjat. Jag hade förra året några få lektioner per vecka och att nu börja det nya året med nästan fullt schema är rätt jobbigt. Jag har varit såå trött efter skolan, haha. Man blir bortskämd när man har håltimmar...

Idag kände jag dock för att blogga. Jag har lite nya produkter att göra recensioner på som jag skall försöka få gjort i veckan eftersom det varit efterfrågat att göra en på fitnessgurus proteinbars. En annan fråga jag också fått är om jag kan lägga upp bild på mina julklappar, kan svara direkt - Nej. Kommer inte lägga upp bild på mina julklappar eftersom det känns fel... Alla säger att man "inte skryter" men helt seriöst? Det är precis syftet med att lägga upp. Det blir lite som en tävling, "vem fick bäst julklappar?". Nu när jag blivit lite äldre har jag verkligen insett vilken hets vissa har kring just julklappar. Jag vill absolut inte att yngre (också äldre för den delen) skall påverkas och tycka att deras julklappar är dåliga bara för att man inte fick en märkesväska t.ex. Lär er vad julen handlar om påriktigt istället! :) 

Haha nu blev detta otroligt långt helt plötsligt, men hoppas ni förstod varför jag väljer att inte lägga upp bild på mina julklappar!

Kommentera inlägget här :